Dissabte, 17 de febrer de 2018 de 11 a 13h

CUINA i OLIS ESSENCIALS. Preu 10 €

Local SERENDIPITY Badalona  – Enlace a Google Maps:  (Riera Canyadó, cerca de playa): =>  AQUI   

 

Dissabte, 24 de febrer de 2018 de 10 a 13h

INTRODUCCiÓ TÈCNICA RAIN DROP. Professionals. Preu 50 €

Local SERENDIPITY Badalona  – Enlace a Google Maps:  (Riera Canyadó, cerca de playa): =>  AQUI   

 

Divendres, 30 de març de 2018 de 18 a 20h

OLIS i EMOCIONS. Preu 10 €

Local SERENDIPITY Badalona  – Enlace a Google Maps:  (Riera Canyadó, cerca de playa): =>  AQUI   


                                                   —————————– YA REALIZADOS!———————————                                                                                                                                                

Divendres, 19 de gener de 2018, a les 18:00 hores

AROMATERÀPIA I EMOCIONS

El perfum que desprenen les flors, l’olor d’algun indret, l’aroma de les persones, ens acompanyen durant la nostra vida i ens orienten des del mateix naixement. Per exemple, quan un nadó acaba de néixer, és capaç de guiar-se pel seu instint i el seu olfacte cap el pit de la mare, sense necessitat de cap ajut.

És molt comú relacionar un aroma amb algun lloc,  vivència, o persona. Molt sovint al percebre un olor, una experiència completament oblidada resorgeix inesperadament a la nostra memòria, removent records i els sentiments que els acompanyen.

El responsable és el sistema límbic. Està format per varies estructures cerebrals (tàlam, hipotàlam, amígdala cerebral,…) que regulen diferents aspectes, com: la memòria involuntària, la gana, l’atenció, els instints, les emocions (por, plaer, ira, tristesa, etc) la personalitat, la conducta,…

El sistema límbic interacciona ràpidament amb el sistema endocrí i el sistema nerviós. Per això, inhalar olis essencials ens pot beneficiar de manera extraordinaria, per exemple:

  • ajudant  a combatre l’estrès
  • col·laborant a superar un trauma emocional
  • millorant el cansament
  • disminuint l’ansietat, la ira,…
  • equilibrant la producció d’hormones, … 

Taller d’olis essencials i emocions

Farem una petita introducció a l’aromateràpia, definint que és un oli essencial de grau terapèutic, el seu ús i la seva aplicació. Aprendrem com actuen els olis essencials en les emocions i quins olis concretament podem utilitzar per treballar cada emoció. El·laborarem un ungüent que ens ajudi en el nostre dia a dia i realitzarem una dinàmica entre pares i fills.

Tot plegat serà un taller vivencial adreçat a aquelles famílies que vulguin disposar d’una eina extra, completament natural, a l’hora de guiar als seus fills en l’emocionant camí de la vida.

 

 

Sábado 16 de Diciembre 2017, 18:00 horas

Este sábado por la tarde (18:00 horas) tenemos un taller GRATUITO de INICIACIÓN A LA AROMATERAPIA en #Badalona con aceites esenciales de grado terapéutico en el nuevo centro SERENDIPITY.

Quizás conozcas qué es esto de “ACEITES PUROS ESENCIALES”, quizás no sepas muy bien lo que es ni para qué sirven. En cualquier caso, si te pica la curiosidad, te invito a que te acerques este sábado y te explico sobre ello.   Quizás se presente un mundo desconocido hasta ahora, interesante y fascinante o quizás unas ideas novedosas para estas navidades o quizás aumente el interés y curiosidad en estas esencias terapéuticas que son habituales en 4 de cada 5 hogares de nuestros vecinos del norte de Europa.

Confirma asistencia, hemos creado un evento en Facebook por si quieres apuntarte allí.  => https://www.facebook.com/events/1623202064430696/?active_tab=about

Enlace a Google Maps:  (Riera Canyadó, cerca de playa): =>  AQUI   

te esperamos !

Divendres, 15 de desembre 2017, 18:30 hores

Divendres compartirem un taller gratuït d’aromateràpia a #Martorelles, Biblioteca Montserrat Roig. Intentaré transmetre la meva passió pels olis essencials i tot el que m’han aportat. Aprendrem a utitlitzar-los correctament, com s’apliquen i les diferents possibilitats que ens ofereixen.

Amb moltes ganes de visitar el poble en el que vaig viure uns quants anys, molts bons records em venen al cap.

Cal confirmar la vostra assitència posant-vos en contancte amb la biblicoteca: 935 70 44 37 /biblioteca@martorelles.cat

Com arribar-hi, clicka aquí

Fins divendres!!

Sígue lacasalia !
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.lacasalila.com/eventos">
Instagram
Newsletter

Disclaimer

En lacasalila.com comparto mis propias experiencias con los aceites esenciales.
Creo que los aceites esenciales, usados desde hace siglos, pueden ser muy beneficiosos para mi familia y para mí.
Sin embargo, debo hacer el siguiente descargo de responsabilidad:

Aunque sin lugar a dudas los aceites esenciales tienen propiedades curativas, estos no se pueden utilizar para automedicarse y tratar cualquier tipo de enfermedad física, mental o cualquier otro problema de salud. No se recomienda el uso de aceites esenciales como sustituto de la atención médica. El contenido de esta página web es sólo para fines informativos.

La información de esta página web no debe utilizarse para auto diagnosticar cualquier condición médica o tratar cualquier problema de salud o enfermedad.

Consulte con su médico si tiene alguna duda y siempre consulte con su médico antes de cambiar los medicamentos o las prácticas curativas prescritas. La información proporcionada en esta página web no pretende sustituir el consejo proporcionado por su médico.
La información proporcionada tampoco pretende prescribir o ser tomada como consejo médico.

La información relacionada con los beneficios relacionados con la salud de los aceites esenciales
no está destinada para diagnosticar, tratar, curar o prevenir enfermedad alguna.

Las recomendaciones de esta página web son válidas únicamente para los aceites esenciales de grado terapéutico de la marca Young Living.